Top 10 Penyanyi Wanita Terkaya Di Dunia Untuk Tahun 2018
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Top 10 Penyanyi Wanita Terkaya Di Dunia Untuk Tahun 2018

Mimpi menjadi impian dan impian menjadi kenyataan! Itulah yang berlaku kepada Katy Perry apabila dia yang diawal kemunculannya memasang angan-angan meraih pendapatan yang banyak.

Ketika menjadi cover majalah Forbes tahun 2015, Katy Perry meraih pendapatan 135 juta dolar dalam masa setahun! Katy ketika itu yakin yang dia akan terus kekal dalam industri muzik dan menjadi antara penyanyi wanita terkaya di dunia. Tahun 2018 membuktikan Katy bukan sahaja antara yang popular tetapi menjadi penyanyi wanita paling kaya meninggalkan Taylor Swift, Beyonce dan Rihanna di belakang. Jom check out senarai Top 10 penyanyi wanita terkaya di dunia untuk tahun 2018. SUMBER: FORBES

Prev1 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

10. Britney Spears ($30 juta)

Persembahan di Planet Hollywood, Las Vegas juga konsert jelajah membuatkan pendapatan Britney naik dua kali ganda. Termasuk kontrak kolaborasi bersama jenama Kenzo, Pepsi dan Elizabeth Arden.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness