Tip Seks Daripada Selebriti Hollywood - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Tip Seks Daripada Selebriti Hollywood

Hollywood A-Lister kongsi tip seks dan apa yang buatkan mereka teruja di kamar.

74

Cameron Diaz

“Kamu perlu benar-benar nikmatinya. Jangan berpura-pura. Seksi adalah dengan menikmati momen pada detik itu tidak kira bagaimana rupa kamu pada ketika itu. Faking is always lame dan kamu tidak akan dapat apa yang kamu mahukan.”

 

 

dish-012315-rihanna

Rihanna

Always be safe. Sentiasa pakai kondom jika kamu belum bersedia.”

 

 

olivia-munn-alt

Olivia Munn

Talk dirty! Saya tahu ramai wanita sukar untuk lakukannya – mereka tidak tahu apa yang perlu dikatakan, bagaimana untuk mula atau apabila untuk hentikannya. Tapi ia sebenarnya penting untuk seks. Saya sarankan kamu hanya lakukannya walaupun mungkin pada mulanya kamu kedengaran pelik ataupun ia kelakar. Just go for it!

 

 

katy-perry-overheard-bb2-2016-billboard-650

Katy Perry

“Buat si dia tertunggu-tunggu. Semasa saya bercinta dengan Russell Brand, dia amat mahukan saya dan tubuh saya. Tapi saya suruhnya tunggu dan bawa saya keluar date beberapa kali terlebih dahulu. Bayangkan keinginan dia membuak-buak ketika saya akhirnya setuju untuk lakukannya.”

 

 

18-heidi-klum.w529.h352

Heidi Klum

Let loose in the bedroom. Sesetengah orang suka bereksperimen manakala yang lain lebih membosankan. Jika kamu seorang yang gila-gila dan liar, tunjukkannya agar suami kamu tahu kamu mempunyai sisi nakal pada diri dan keinginan kamu.”

 

 

beauty-2016-04-jennifer-lopez-bronzer-highlighter-blush-main

J.Lo

“Wanita tidak suka lelaki sentuh payudaranya umpama penala radio. Suami kamu mungkin fikir, ‘Oh dia sukakannya,’ tapi sebenarnya kamu fikir, ‘Tolonglah hentikannya. Turn off!‘ Jika kamu tidak suka apa yang dia lakukan, beritahunya. Jangan berdiam diri. Seks adalah hubungan dua hala dan bukan sehala.”

 

 

2016-02-29t020214z1984569925tb3ec2t05nge1rtrmadp3awards-oscars

Jessica Alba

“Jangan takut atau malu jika kamu seorang wanita yang sukakan seks dan kenikmatannya. Jika kamu mahukannya hari-hari, lakukannya agar kamu puas. Tiada siapa menghalangnya. Dan tidak perlu malu jika kamu suka gunakan sex toys.”

 

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert