Tip Jadi Teman Wanita Yang Lebih Memahami - Page 8 of 8 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Tip Jadi Teman Wanita Yang Lebih Memahami

Siapa kata sukar untuk fahami lelaki? Sebenarnya tak susah mana pun. Cuma kita sebagai seorang wanita, kadangkala suka rumitkan keadaan dan perbesarkan sesuatu perkara. Tiba masa untuk kamu jadi teman wanita yang lebih memahami.

Foto: Shutterstock.com

8 of 8Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

8) Lelaki mahu gembirakan kamu.

Sifat lelaki yang sering mahukan kemenangan Dan si dia perlu tahu bahawa dia boleh menang dengan membuat kamu bahagia. Jika dia lihat kamu sedih, merungut, mengkritiknya dan sering tidak gembira, lambat-laun dia akan berputus asa dan fikir bahawa terdapat lelaki lain yang lebih baik untuk dirimu. Kamu akan terkedu tak tahu di mana salah silapnya.

Solusi: Percaya bahawa si dia mahu membahagiakan kamu. Kepercayaan kamu akan buatkan dia jadi lelaki terbaik untukmu. Fokus dan beritahunya perkara yang kamu hargai perihal dia dan apa yang dia berikan kepada kamu.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert