That OMG Moment Di Pertunjukan Fesyen Victoria's Secret 2017
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

That OMG Moment Di Pertunjukan Fesyen Victoria’s Secret 2017

The Victoria’s Secret Fashion Show 2017 menyaksikan pelbagai momen yang menarik dan memalukan. Acara pertunjukan fesyen paling dinantikan setiap tahun itu juga menjadi trending di malam ia berlansung di Shanghai, China.

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Beberapa hari sebelum ia berlansung, pihak Victoria’s Secret mengumumkan lima model mereka tidak akan beraksi di China iaitu Gigi Hadid, Julia Belyakova, Kate Grigorieva, Irina Sharipova dan Dasha Khlystun. Gigi dilaporkan disekat ke China atas kontroversi berbaur perkauman yang melanda dirinya awal tahun lalu.

Manakala empat lagi model yang berasal dari Ukraine dan Rusia dihalang ke China kerana terdapat isu model kanak-kanak dari Rusia yang mati mengejut kerana bekerja sebagai peragawati di China. Kes itu yang masih dalam siasatan menjadi punca utama empat model itu terpaksa melepaskan peluang berjalan di pentas VS Fashion Show.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness