Tawaran Hebat Zalora Menerusi Kempen 11.11 Singles' Day

Tawaran Hebat Zalora Menerusi Kempen 11.11 Singles’ Day

Zalora, online destinasi fesyen Asia meneruskan lagi kempen tahunannya, 11.11 Singles’ Day yang berlangsung selama 4 hari bermula dari 9 november hingga 12 november

 

Istimewanya, kempen pada tahun ini akan melibatkan penjualan ekslusif dari 6 pasaran negara-negara Asia - Singapore, Malaysia, Hong Kong, Taiwan, Philippines, dan Indonesia. Sudah tentu, Zalora menggunakan kempen ini sebagai satu medium untuk menawarkan tawaran hebat daripada jenama-jenama fesyen terkemuka dunia untuk pelanggan setia mereka.

Zalora meneruskan lagi kempen Singles' Day pada tahun ini kerana mereka ingin mendorong industri ecommerce di seluruh benua dengan membawa tawaran-tawaran hebat yang akan menggalakkan online shopping, sekaligus ingin mengajak pelanggan-pelanggan tradisonal bertukar menjadi e-consumers. 

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Jadi tunggu apa lagi Cosmoholics? Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk kamu berbelanja sakan! Ala tak rugi pun, tawaran ini hanya datang sekali saja setahun. Rugi besar jika kamu terlepas, kan? Kempen ini telah pun bermula semalam dan akan berakhir pada 12 november. Kamu boleh pergi ke Zalora.com.my dan aplikasi mobile app Zalora untuk membuat pembelian. Happy shopping guys!

 

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker