Tak Lengkap 2019 Kamu Jika Tidak Ke 5 Lokasi Ini
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Tak Lengkap 2019 Kamu Jika Tidak Ke 5 Lokasi Ini

Tak Lengkap 2019 Kamu Jika Tidak Ke 5 Lokasi Ini

6 of 6Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kurumba Resort, Maldives

Maldives buat sang pencinta laut! Kawasan yang bersih ditutupi dengan pasir pantai putih dan dikelilingi dengan lautan biru jernih yang membuatkan kamu tidak akan tinggalkan tempat ini.

Antara resort yang paling awal ditubuhkan di sekitar Maldives iaitu pada tahun 1972. Make every moment count! Mereka juga menyediakan traditional Maldivian untuk menghiburkan tetamu yang menginap di sana.

Jangan lepaskan peluang kamu untuk cuba scuba diving melihat kehidupan laut yang sebenar. Bagi mereka yang sedang berbulan madu, jangan lepaskan peluang menikmati candle light dinner bersama si dia secara percuma dan dapatkan baucar ke Veil Spa untuk nikmati percutian kamu!

Oleh : Raihana Yasmin Hamidi

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor