Tak Lengkap 2019 Kamu Jika Tidak Ke 5 Lokasi Ini
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Tak Lengkap 2019 Kamu Jika Tidak Ke 5 Lokasi Ini

Tak Lengkap 2019 Kamu Jika Tidak Ke 5 Lokasi Ini

2 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Fitorange, Sri Hartamas, Kuala Lumpur

Apa yang uniknya gimnasium ini, kamu dapat menggunakan perkhidmatan mereka yang menggunakan Electro Muscle Stimulation (EMS). EMS ini mempunyai banyak kebaikan buat tubuh badan kamu. Antaranya ialah, mengekalkan postur badan, meningkatkan kekuatan tulang dan mengelakkan daripada mengalami kesakitan pada bahagian belakang badan dan lutut. EMS juga mampu untuk kamu meningkatkan keyakinan diri untuk membuang perasaan takut dalam diri dan tekanan yang dialami.

EMS juga menyediakan semua jenis senaman yang mengikut tahap stamina badan seseorang tanpa mengira umur. Penggunaan EMS mampu memberi kamu tenaga baru yang lebih sihat dan aktif juga mambantu kamu utuk mecapai fitness goals yang kamu idamkan.

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor