Tafsiran Warna Kegemaran dan Seks - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Tafsiran Warna Kegemaran dan Seks

Tahukah kamu warna kegemaranmu mencerminkan kelakuan seksual kamu di kamar?

15864605_l

1. Biru

Kamu yang menyukai warna biru dikatakan adalah seorang pasangan yang menyenangkan dalam bercinta. Sentiasa lembut dan peka terhadap pasangan. Kamu seorang yang romantis dan sering lakukan pendekatan dengan cara elegan. Seorang pencinta sejati, kamu suka sesi foreplay sebelum melakukan seks secara perlahan-lahan tapi mengena.

2. Coklat

Coklat adalah salah satu afrodisiak paling kuat. Wanita yang menyukai warna ini sering dikaitkan dengan seks 24 jam. Penggemar warna ini suka lakukan hubungan intim yang bertahan lama dan hebat.

3. Ungu

Seorang yang anggun namun sangat optimis dalam memuaskan pasangannya. Tidak akan berhenti selagi tidak mencapat kepuasan.

4. Hitam

Warna hitam sering dikaitkan dengan seks yang kasar dan liar. Penggemar warna ini sukakan sesuatu yang mencabar, berimaginasi dan sedikit ganas.

5. Merah

Mempunyai ‘selera besar’ kala bercinta. Mudah terangsang dan amat menikmati variasi seks pelbagai gaya mahupun lokasi berbeza. Seorang yang agresif dan suka ‘menyerang’ terlebih dulu.

Foto: 123rf.com

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert