Tafsir Personaliti Melalui Bentuk Gincu Pilihan Kamu

Tafsir Personaliti Melalui Bentuk Gincu Pilihan Kamu

Dalam banyak-banyak bentuk gincu, mana satu yang menjadi pilihan kamu? Fikir betul-betul sebelum memilih kerana ia mendedahkan siapa diri kamu yang sebenarnya!

8 of 8Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

8. Sharp Diagonal Tip

Berkarisma dan bersemangat tinggi, kamu adalah natural leader. Di parti — yang kamu suka anjurkan dan hadiri — kamu sentiasa menjadi tumpuan, membuatkan orang sekeliling gelak hingga pecah perut. Keterujaan kamu untuk sentiasa mengawal kadang-kala menjengkelkan orang lain, tapi tiada siapa mampu nafikan yang kamu sentiasa mampu selesaikan apa jua perkara, menjadikan kamu orang penting dalam hidup keluarga, kawan-kawan mahupun rakan sekerja.

Artikel asal: Sam Escobar (cosmopolitan.com)

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor