Tafsir Personaliti Melalui Bentuk Gincu Pilihan Kamu

Tafsir Personaliti Melalui Bentuk Gincu Pilihan Kamu

Dalam banyak-banyak bentuk gincu, mana satu yang menjadi pilihan kamu? Fikir betul-betul sebelum memilih kerana ia mendedahkan siapa diri kamu yang sebenarnya!

5 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

5. Flat Top Concave

Kamu tak kisah ‘turun padang’ dan sentiasa berusaha keras untuk menyelesaikan tugas — lagipun, kamu memang tak gemar kerja separuh jalan! Curiosity kamu tiada sempadan dan kamu tidak gentar untuk bertanya soalan atau ambil risiko, walaupun ketika kecil perkara inilah yang banyak memberi masalah kepadamu. Sebagai orang dewasa, kualiti inilah yang membantu kamu capai apa yang dimahukan dalam kerjaya, percintaan dan kehidupan sosial.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor