Siapa Bakal Gantikan Watak Anne Hathaway Dalam The Princess Diaries 3? - Page 6 of 6 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Siapa Bakal Gantikan Watak Anne Hathaway Dalam The Princess Diaries 3?

Macam tak percaya yang The Princess Diaries 2: Royal Engagement ditayangkan 14 tahun lalu! Cepat betul masa berlalu, kan? Millennial mungkin tidak peduli teantang filem ini, tapi untuk remaja yang lahir di zaman 80-an dan 90-an, filem lakonan Anne Hathaway ini antara chick flick yang ikonik!

Gosip yang mengatakan akan adanya filem Princess Diaries 3 muncul sejak tahun 2017 lagi. Anne yang melakonkan watak utama sebagai Mia Thermopolis, Princess of Genovia, sebelum ini berkata dia teruja jika adanya sekuel filem itu.

6 of 6Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Apa yang pasti, skrip untuk sekuel ketiga telah siap ditulis. Menurut penulis buku siri The Princess Diaries, Meg Cabot, jika The Princess Diaries 3 terjadi, ia adalah satu tribute buat pengarah dua filem sebelum ini, Garry Marshall yang meninggal dunia pada 2016.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness