Siapa Bakal Gantikan Watak Anne Hathaway Dalam The Princess Diaries 3? - Page 5 of 6 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Siapa Bakal Gantikan Watak Anne Hathaway Dalam The Princess Diaries 3?

Macam tak percaya yang The Princess Diaries 2: Royal Engagement ditayangkan 14 tahun lalu! Cepat betul masa berlalu, kan? Millennial mungkin tidak peduli teantang filem ini, tapi untuk remaja yang lahir di zaman 80-an dan 90-an, filem lakonan Anne Hathaway ini antara chick flick yang ikonik!

Gosip yang mengatakan akan adanya filem Princess Diaries 3 muncul sejak tahun 2017 lagi. Anne yang melakonkan watak utama sebagai Mia Thermopolis, Princess of Genovia, sebelum ini berkata dia teruja jika adanya sekuel filem itu.

5 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Untuk watak heronya, sebelum ini menampilkan Robert Schwartzman (The Princess Diaries) dan Chris Pine (Royal Engagement). Tetapi untuk sekuel ketiga, ia masih belum diputuskan walaupun peminat mahukan Chris muncul semula.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness