Siapa Bakal Gantikan Watak Anne Hathaway Dalam The Princess Diaries 3? - Page 2 of 6 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Siapa Bakal Gantikan Watak Anne Hathaway Dalam The Princess Diaries 3?

Macam tak percaya yang The Princess Diaries 2: Royal Engagement ditayangkan 14 tahun lalu! Cepat betul masa berlalu, kan? Millennial mungkin tidak peduli teantang filem ini, tapi untuk remaja yang lahir di zaman 80-an dan 90-an, filem lakonan Anne Hathaway ini antara chick flick yang ikonik!

Gosip yang mengatakan akan adanya filem Princess Diaries 3 muncul sejak tahun 2017 lagi. Anne yang melakonkan watak utama sebagai Mia Thermopolis, Princess of Genovia, sebelum ini berkata dia teruja jika adanya sekuel filem itu.

2 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Menurut Anne, filem itu bukan saja melonjakkan namanya malah ia sangat istimewa di hatinya. Setakat ini calon-calon untuk watak dalam filem masih belum diputuskan tetapi yang pasti, Anne masih memegang watak utama kerana ia begitu sinonim dengan dirinya.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness