Siapa Sangka 8 Selebriti Kacak Ini Pernah Alami Tekanan Mental
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Siapa Sangka 8 Selebriti Kacak Ini Pernah Alami Tekanan Mental

Tekanan perasaan dan masalah mental bukan perkara ringan. Namun jika kamu pernah mengalaminya, jangan pernah berputus asa kerana lapan selebriti kacak dan popular ini turut pernah mengalaminya. Mungkin kisah mereka mengatasinya boleh dijadikan panduan buat kamu dan orang terdekat kerana kamu perlu berani berkongsi keperitan ini. You are not alone.

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Dwyane Johnson

Siapa sangka luarannya nampak gagah tetapi Dwayne juga seperti individu lain yang mempunyai masalah peribadi. Dwayne secara terbuka berkongsi kisah masalah mental yang dialaminya sehingga hampir pernah membunuh diri. Dia mengalami depresi selepas melalui pelbagai dugaan ketika diawal usia remajanya. ” Ibu saya pernah cuba bunuh diri dihadapan saya kerana masalah kewangan. Saya menangis setiap hari mengenangkan nasib kami. Kemudian beberapa bulan selepas itu saya cedera teruk sehingga memusnahkan impian menjadi pemain bola. Kontrak bersama pasukan The Canadian Football League dibatalkan, teman wanita meninggalkan saya kerana tidak berduit”, kongsi Dwayne yang kini telah sembuh serta ibunya juga sihat sepenuhnya.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness