Sentuh 7 Zon Seksi Ini Untuk Rasai Lebih Nikmat Di Kamar - Page 3 of 7 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Sentuh 7 Zon Seksi Ini Untuk Rasai Lebih Nikmat Di Kamar

Berikan sentuhan berbeza kepada pasangan untuk sesi asmara paling seksi malam ini.

Foto: Shutterstock.com

Kehidupan seks kamu makin bosan sampai rasa nak menjerit? Adakah suami hanya touch-and-go seakan tiada perasaan? Kalian kena revamp kemahiran foreplay! Megan Stubbs, EdD, pakar seks mencadangkan: “Tubuh kamu adalah hotbed untuk nikmat seksual yang perlu diketengahkan.” Ambil masa dan teroka satu sama lain jika inginkan pencapaian syahwat terbaik dalam hidupmu.

3 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

ZON 3

Leher Inilah tempat pertama kamu kena cuba untuk buat suami rasa turn on. Ia sememangnya lokasi ‘hangat’ kerana memiliki arteri karotid yang mengepam darah ke seluruh tubuh kamu. Cuba lepaskan nafas pada kawasan itu takpun lalukan jarimu padanya. Halakan ke bawah sehingga ke tulang leher sebelum memberikan ciuman membara di situ.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor