Segalanya Yang Perlu Kamu Tahu Tentang Victoria's Secret Fashion Show 2018
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Segalanya Yang Perlu Kamu Tahu Tentang Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Acara peragaan paling dinantikan setiap tahun – Victoria’s Secret Fashion Show 2018 is back! Segala persiapan telah dilakukan termasuk lokasi tahun ini, barisan model, senarai persembahan nyanyian dan senarai tetamu VVIP. Let’s go!

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

1. New York it is!

Pengurusan VS mengumumkan memilih New York sebagai lokasi tahun ini. Tahun lalu ketika berlangsung di Shanghai, acara fesyen VS mencetuskan kontroversi apabila pihak imigresen China menyekat masuk beberapa model seperti Gigi Hadid dan model dari Rusia antaranya Julia Belyakova, Kate Grigorieva dan Irina Sharipova. Malah seorang model dari Ukraine juga disekat iaitu ,Dasha Khlystun. Oh begitu juga dengan Katy Perry yang sepatutnya membuat persembahan di acara itu. Parti selepas acara juga dibatalkan oleh pihak berkuasa.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness