'Rumah Sementara' - Penginapan Cool Di Jepun Buat Pelancong - Page 2 of 4 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

‘Rumah Sementara’ – Penginapan Cool Di Jepun Buat Pelancong

Teringin ke negara matahari terbit? Cosmo tahu penginapan cool untuk kamu beradu sepanjang berada di Jepun. Kedudukan strategik, menarik dan semua kelengkapan yang kamu ingini seperti sebuah rumah kini ada di Kario Kamata. Hmm, terasa seperti berada di rumah sendiri!

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Terdapat tiga jenis penginapan di Kario Kamata iaitu penginapan untuk keluarga, teman dan business trip. Jika kamu bercuti bersama teman-teman atau keluarga, penginapan ini  dilengkapi satu bilik tidur, ruang tamu, ruang makan dan dapur untuk menjadikan percutian lebih menyeronokkan. Bolehlah jimat duit dengan memasak di ruang dapur yang disediakan. Tapi, jika kamu bercuti bersama si dia atau atas urusan kerja, hanya bilik penginapan yang ditawarkan.

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist