Rob Kardashian Risaukan Keselamatan Anaknya, Dream
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Rob Kardashian Risaukan Keselamatan Anaknya, Dream

Rob Kardashian dilaporkan cuba dapatkan hak penjagaan terhadap Dream ekoran kes pergaduhan Chyna.

Blac Chyna berkunjung ke Six Flags bersama anak-anaknya dan telah terlibat dalam pergaduhan bersama seorang pengunjung di taman tersebut.

Video pergaduhan tersebut menunjukkan Chyna melibas pink stroller di mana merupakan tingkah laku ganas, dan ternyata bekas kekasihnya Rob Kardashian tidak gembira dengan berita ini. Malah E! melaporkan dia berniat memfailkan dokumen untuk mendapatkan lebih hak penjagaan terhadap anak mereka, Dream.

“Rob sangat marah dengan Chyna kerana meletakkan Dream di dalam bahaya,” satu sumber memberitahu E!. “Dia bercadang untuk memfailkan dokumen untuk cuba dapatkan lebih penjagaan terhadap Dream. Dia berharap juri akan melihat dia hanya inginkan yang terbaik untuk Dream dan dia meletakkan her safety and best interest before anything else.”

Rob dilaporkan mahu Chyna mempunyai “pengiring apabila Dream di dalam penjagaannya untuk memastikan dia selamat.”

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Image result for rob chyna

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker