Rihanna Bakal Muncul Dengan Luxury Fashion House Sendiri
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Rihanna Dilaporkan Akan Muncul Dengan Luxury Fashion House Sendiri

Rihanna Bakal Muncul Dengan Luxury Fashion House Sendiri

Baru-baru ini, Rihanna telah dilihat memakai kaca mata saiz besar di bandar New York, walaupun waktu itu sudah malam, tetapi ada yang lebih penting daripada itu.

Image result for rihanna

Kaca mata tersebut mempunyai tulisan ‘Fenty’ di bahagian tepi, dan sudah tentu, peminat (serta Cosmo sendiri) sangat teruja dengan spekulasi mengatakan dia mungkin akan mengeluarkan rangkaian aksesori. Dia memakainya sekali lagi pada minggu ini bersama jaket corduroy dan anting-anting hoop, dan nama Fenty jelas kelihatan.

Kini, WWD melaporkan bahawa Rihanna dalam perbincangan dengan LVMH, the world’s largest luxury group, NBD, untuk melancarkan rumah fesyennya sendiri.

Menurut Hypebae, kaca mata adalah item yang memang telah di-trademark di bawah nama Fenty tahun lepas, bagaimanapun jika laporan ini benar, dia akan mengeluarkan lebih daripada kaca mata.

Sejak mula menjadi usahawan, Rihanna sangat berjaya di dalam dunia fesyen dan kecantikan dengan koleksi Fenty Puma, Fenty Beauty, dan pakaian dalam.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Celebrity Sightings In New York City - January 15, 2019

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker