Rasa Jatuh Hati? Cuba Cara Ini Untuk Luahkan Isi Hati Kamu

Rasa Jatuh Hati? Cuba Cara Ini Untuk Luahkan Isi Hati Kamu

Kamu ada hati pada si dia, tapi berbelah bagi tidak tahu sama ada kamu patut luahkan kepadanya ataupun pendam saja perasaan itu sampai basi. Nasihat Cosmo, luahkan saja isi hati kamu!

Foto: Nick Onken

3 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

3) BUCK UP!

Jika kamu ingin beritahu crush kamu bahawa kamu menyukainya tapi teragak-agak kerana kamu tidak konfiden, just cut the whining and buck up! Bersikap positif dan fikir tentang perkara yang indah boleh terjadi dek kerana tindakan kamu. Jika kamu beritahunya, terdapat kemungkinan yang besar bahawa dia juga sukakan kamu. Mungkin dia cuma belum dapat momen yang tepat atau sempurna untuk beritahu kepada kamu. Atau mungkin dia juga tidak konfiden dan berani seperti kamu juga. Jadi ambil peluang dan kesempatan untuk beritahunya! Lebih baik untuk ambil risiko daripada menyesal di kemudian hari yang kamu tidak lakukannya.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert