Ramalan 12 Peserta Finalis Akademi Fantasia Megastar!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Ramalan 12 Peserta Finalis Akademi Fantasia Megastar!

Prev1 of 13
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pasti berjaya di Akademi Fantasia…! Okey, jujurnya tak semua peserta AF berjaya sebagai penyanyi di Malaysia. Malah sepanjang 13 musim dan seramai 179 orang pelajar, berapa orang sahaja yang betul-betul berjaya. Kan?

Bagaimanapun, tidak boleh dinafikan, Akademi Fantasia adalah rancangan realiti paling ikonik dan popular di Malaysia. Malah musim ketiga, fenomena Tsumawi (ketika itu Tsunami telah melanda beberapa negara Asia Tenggara) menjadikan populariti AF semakin memuncak. Tetapi, diantara kesemua musim, Cosmo seratus peratus bersetuju hanya musim yang ke-2 menampilkan banyak bakat nyanyian yang baik.

Akademi Fantasia pernah menjadi program wajib tahunan suatu ketika dulu dan kini ai kembali dengan format baharu dan menampilkan 24 orang bekas pelajar dari 13 musim dalam Akademi Fantasia Megastar termasuk 8 bekas juara.

Selama lapan minggu program AF Megastar akan disiarkan secara langsung dari Royal Theatre, Shah Alam bermula 17 September 2017. Cosmo meramalkan 12 peserta ini akan berjaya melangkah peringkat seterusnya sebelum satu persatu akan disingkirkan seperti yang pernah kamu lihat sebelum ini. Jom check out!

Foto: www.gempak.com

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness