Putus Tunang Dengan Kekasih, Paris Hilton Tak Mahu Pulang Cincin!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Bekas Kekasih Paris Hilton Tuntut Kembali Cincin Tunang

Putus Tunang Dengan Kekasih, Paris Hilton Tak Mahu Pulang Cincin!

Jika kamu masih belum mendengar berita mengejutkan ini, Paris Hilton dan tunangnya, Chris Zylka telah memutuskan pertunangan mereka.

Sudah tentu ramai pihak yang mahu mengetahui apakah punca sebenar perpisahan mereka. Bagaimana pula dengan cincin berlian bernila 2 juta Dolar yang diberi oleh Chris kepada Paris? It’s 2 Million dolar guys!

Menurut laporan daripada TMZ, Paris masih belum memulangkan cincin tersebut kepada Chris, dan ia sangat kekok kerana Chris mahukan cincin tersebut kembali.

Chris masih belum meminta sendiri cincin tersebut daripada Paris, (dan mereka masih belum bertemu sesama sendiri sejak berpisah), tetapi ia mungkin akan terjadi. Dan rupanya, Chris mendapat harga istimewa untuk cincon tersebut kerana pengaruh Paris! Ada sumber terdekat mendedahkan Paris tidak mahu memulangkan cincin itu kerana dia sebenarnya yang membeli cincin itu untuk diri sendiri?

Memulangkan cincin pertunangan selepas berpisah adalah tradisi penting dalam kebanyakan budaya dan keputusan untuk menyimpan cincin adalah satu tindakan biadap. Paris sehingga kini masih belum memberikan sebarang kenyataan dan Cosmo juga tidak pasti dengan nasib cincin mahal itu.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

image

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker