Personaliti Di Sebalik Sex Playlist Kamu - Page 5 of 5 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Personaliti Di Sebalik Sex Playlist Kamu

Personaliti Di Sebalik Sex Playlist Kamu

New year, new you, new sex tricks! Walaupun sex playlist bukanlah sesuatu yang baru tapi masih ramai tidak tahu apakah kaitannya dengan personaliti. Let’s find out what your sex playlist says about you.

Personaliti Di Sebalik Sex Playlist Kamu
Foto: Shutterstock.com

Okey, okey...relaks! Sebelum kamu mainkan sex playlist dan turn up the volume, kamu pasti mahu tahu apakah makna di sebaliknya, kan? Lebih menarik, mesej apa yang mahu kamu sampaikan kepada suamimu: Is it filled with slow jams? A little bit of everything? Atau bam-bam-tam-tam-pow? Menarik!

5 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

5) Cacamarba

Senarai lagu seperti: Give Me Love daripada Ed Sheeran, Hungry Eyes daripada Patrick Swayze, Just The Way You Are daripada Bruno Mars, Talk Dirty daripada Jason Derulo, Demons daripada Imagine Dragons

Personaliti: Kamu seorang yang kreatif, spontan dan random. Daripada posisi kinky 50 Shades of Grey kepada slippery shower sex dan sesi erotik sepanjang malam, kamu gemarkan kesemuanya. Walaupun kamu nakal, kamu tidak mempunyai skill yang mantap. Ini kerana kamu lebih gemar bertukar posisi dan bereksperimen daripada melakukan satu posisi saja and master it.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert