Personaliti Di Sebalik Sex Playlist Kamu - Page 3 of 5 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Personaliti Di Sebalik Sex Playlist Kamu

Personaliti Di Sebalik Sex Playlist Kamu

New year, new you, new sex tricks! Walaupun sex playlist bukanlah sesuatu yang baru tapi masih ramai tidak tahu apakah kaitannya dengan personaliti. Let’s find out what your sex playlist says about you.

Personaliti Di Sebalik Sex Playlist Kamu
Foto: Shutterstock.com

Okey, okey...relaks! Sebelum kamu mainkan sex playlist dan turn up the volume, kamu pasti mahu tahu apakah makna di sebaliknya, kan? Lebih menarik, mesej apa yang mahu kamu sampaikan kepada suamimu: Is it filled with slow jams? A little bit of everything? Atau bam-bam-tam-tam-pow? Menarik!

3 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

3) The Raunchy Romp

Senarai lagu seperti: Trapped In Closet daripada R.Kelly, What’s Your Fantasy daripada Ludacris, Cherry Pie daripada Warrant, Whistle daripada Flo Rida, S&M daripada Rihanna

Personaliti: Kamu seorang yang sukakan cabaran, berani and a freak between the sheets. Sesi foreplay dan teasing mengambil masa terlalu lama jadi kamu lebih gemarkan sesi yang lebih pantas dan straightforward. Kamu suka posisi yang hardcore dan bersikap fizikal dengan suami kamu di kamar. The good news? Kamu seorang yang yakin, memiliki skill yang hebat dan sering buatkan diri serta suami rasa seksi!

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert