Perhebatkan Sesi Asmara Dengan Temperature Play - Page 2 of 2 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Perhebatkan Sesi Asmara Dengan Temperature Play

Perhebatkan Sesi Asmara Dengan Temperature Play

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Elak Perkara Ini!

Mungkin adegan ice cream foreplay di antara watak Anastasia Steele dan Christian Grey dalam Fifty Shades Freed masih segar dalam ingatan kamu, tapi kamu mungkin lupa pasangan ini juga pernah bereksperimen dengan kiub ais dalam filem pertama, Fifty Shades of Grey.

Tidak kisahlah babak mana satu menjadi pilihan kamu dan suami, pastikan kamu elak gunakan ais terus daripada peti sejuk beku. Apa sebabnya? Sensitiviti tubuh terhadap suhu sejuk adalah subjektif dan bergantung kepada ketahanan masing-masing, but generally speaking, lebih baik kamu dan suami dapatkan fun-shocking-cold berbanding damaging-shocking-cold. Ini kerana kulit di bahagian intim serta zon-zon mudah terangsang adalah lebih sensitif berbanding kulit di bahagian tubuh yang lain. Ingat! Temperature play mungkin sesuatu yang menyeronokkan dan boleh shake things up in the bedroom, tapi penting untuk kamu berhati-hati dan kekal sedar dengan apa yang sedang berlaku pada tubuh kamu dan suami.  

Sebelum gunakan ais di bahagian sensitif, biarkannya sedikit cair terlebih dahulu. Letakkannya di dalam mangkuk atau cawan selama tiga hingga lima minit. Apabila ais sudah mencair, barulah kamu gunakannya untuk sesi temperature play. Untuk keselamatan, ia memudahkan ais tersebut digerakkan dan tidak melekat beku di kulit kamu atau suami. Ice sticking to sensitive areas can be damaging and painful.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert