Penjagaan Rambut Mewah Dengan Balmain Hair Couture - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Penjagaan Rambut Mewah Dengan Balmain Hair Couture

 

Masih belum terlewat untuk kamu dapatkan ‘rambut tahun baru’. Sempena New Year ini, manjakan dirimu dengan rawatan rambut mewah The Balmain Hair Couture di The Met Grand Salon, Parkroyal KL.

met_entrance-3

Mungkin kamu tahu Balmain merupakan jenama pakaian mewah daripada Paris, tetapi tahukah kamu jenama antarabangsa ini mempunyai himpunan koleksi penjagaan rambut juga? Cosmo dijemput ke salun The Met Grand Salon, Parkroyal Kuala Lumpur untuk mencuba sendiri rangkaian produk rambut mewah Balmain’s Hair Couture Luxury Care and Styling. How exciting!

The Met Grand Salon merupakan satu-satunya salun yang menjual dan menawarkan servis produk penjagaan rapi rambut daripada Perancis ini. Kini kamu juga berpeluang untuk alami sendiri kemewahan Parisian beauty secara eksklusif di sini seperti selebriti A-list antarabangsa! Ia merupakan kegemaran keluarga Kardashian, and it became an instant hit when Jen Atkin (celebrity stylist) used the products on the Kardashian’s clan all over snapchat! 

Diasaskan dengan kerjasama sekumpulan stylists berpengalaman dan recently-appointed hair director, Nabil Harlow, produk hair couture terdiri daripada semua elemen yang diperlukan bukan sahaja untuk memastikan bahawa mahkotamu menerima penjagaan rambut yang terbaik, malah menghasilkan tekstur rambut yang didambakan dan mudah untuk kamu menjaganya – tanpa mengira trend. A look synonymous with the Balmain woman.

Produk dandanan dan penjagaan rambut yang dipilih secara teliti dan rapi ini ‘ditanamkan’ dengan hair-strengthening power duo daripada minyak argan dan protein silk untuk hidrasi, kecergasan dan melindungi rambut. As refined as their fashion, the Balmain Paris Hair Couture range is exclusive in its class – beautifully scented, hypoallergenic, plus paraben and sulphate-free. 

Antara item kegemaran Cosmo ialah Silk Hair Perfume kerana ia meninggalkan wangian flora yang cukup wangi kepada rambut selepas semburan, and it stays all day long!

Layari www.themetkl.com atau hubungi + 6012-5010624 untuk tetapkan appointment. Kamu juga boleh membeli-belah produk penjagaan rambut Balmain secara online di https://shopbalmain.themetkl.com/.

 

balmain_styling_all

Foto: The Met Grand Salon, Parkroyal KL

 

 

Seorang fashion enthusiast. OOTD is my ‘thang’. Akan ‘serang’ dessert corner dulu bila pergi ke bufet. Suka menonton rancangan memasak dan RuPaul’s Drag Race. Nampak lembut tapi sebenarnya fierce! Quote kegemaran? “Life is too short to wear boring clothes”, so have fun with it!

Fashion Diva