Pemanduan Lebih Selesa Kala Mengembara - Page 2 of 3 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
pemanduan-lebih-selesa-kala-mengembara

Pemanduan Lebih Selesa Kala Mengembara

Dambakan pemanduan selesa dan gempak? BMW 7 Series Hybrid Serba Baharu dengan Teknologi eDrive kini menawarkan inovasi yang mendahului industri daripada BMW i ke dalam limosin mewah dan moden di Malaysia. Ia kemudian menjadi peneraju dalam segmen mewah melalui Keseronokan Pemanduan Elektrik daripada teknologi BMW eDrive. Sempurna untuk gadis Cosmo sepertimu!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pilihan untuk mengecas dengan BMW 360° Electric

Dengan kapasiti tenaga kasar mencecah 9.2 kWh, bateri lithium-ion bervoltan tinggi pada BMW 740Le xDrive Serba Baharu boleh dicaj semula menggunakan soket kuasa domestik. Manakala caj penuh menggunakan BMW i Wallbox Connect boleh dicapai dalam masa kurang lima jam. Proses mengecaj boleh diuruskan sama ada menerusi aplikasi BMW Remote pada telefon pintar atau grafik dalam kluster instrumen kereta.

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist