Pemanduan Lebih Stylish Dengan Volvo XC40 Dan Mercedes-Benz A-Class
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Pemanduan Lebih Stylish Dengan Volvo XC40 Dan Mercedes-Benz A-Class

Pemanduan Lebih Lancar Dan Stylish Dengan Dua Kereta Mewah ini

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Mercedes-Benz A-Class

Mercedes-Benz A- Class generasi kereta kompak terunggul yang mengekalkan youthful and dynamic character. Model kali ini berbeza dengan model sebelumnya kerana telah mengubah semula kemewahan moden serta telah merevolusikan reka bentuk dalaman kereta itu sendiri. Model A-Class ini telah mentakrifkan rupa moden, ekslusif dan kontemporari.

Kamu bakal merasi connection between car and driver to a personal level dan apa yang lebih menarik paparan media dengan resolusi yang sangat tinggi dengan kawalan sentuhan skrin pintar. Selain itu, terdapat digital instrument cluster, kawalan suara dan pengecaman pertuturan semula jadi serta sentuhan pada center console adalah revolusi perjalanan ke era digital automobil masa sekarang.

Mercedes-Benz A-Class bakal membuatkan perjalanan kamu lebih lancar dengan semua sistem digital dan membuatkan gaya hidup yanglebih mewah, versetil dan antara must have item. A-Class baru juga dilengkapi dengan sistem keselamatan dan bantuan yang terkemuka seperti Active Parking Assist yang membantu pemandu apabila mencari parking dan ketika memasuki atau meninggalkan tempat parking dengan keadaan  selari atau tidak. Ia membetulkan kenderaan itu ke ruang letak kereta yang dipilih. So amazing!

Revolusi baru Mercedes-Benz A-Class baru ini turut menawarkan tahap kualiti dan kemewahan yang tidak pernah ada sebelum ini. Model kali ini akan menjadi pelopor rangkaian compact car selaras dengan jenama Mercedes-Benz. Apa tunggu lagi, dapatkan Mercedes-Benz A-Class terunggul ini.

Oleh: Raihana Yasmin Hamidi

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor