Nombor Azimat Kamu Perlu Tahu Sebelum Keluar Berjanji Temu
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Nombor Azimat Kamu Perlu Tahu Sebelum Keluar Berjanji Temu

Mencari 'The One' lebih mudah bila kamu pandai tangani nombor-nombor azimat ini... Seperti, berapa minit kamu perlukan untuk buktikan kepadanya yang kamu memang gadis awesome!

Foto: Shutterstock.com

Nope. Bukan nombor azimat seperti nombor telefon David Beckham okey. Tapi jika kamu masih single, ambil tahu nombor-nombor ini ketika keluar dating bersama potential boyfriend. 

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
  • 21-34 merupakan umur lelaki inginkan anak.

 

  • 20 minit sahaja diperlukan jejaka untuk buat keputusan jika nak jumpa kamu lagi atau tidak!

 

  • 2.5 juta lelaki berumur di antara umur 25 ke atas merupakan jumlah lelaki single di Malaysia. Dan lebih ramai lelaki bujang daripada wanita single.

 

  • 72 jam adalah jangka masa yang sesuai untuk kamu menunggu panggilan daripada jejaka yang kamu baru temui. Lebih dari buang masa saja.

 

  • 8 merupakan berapa kali kamu perlu date dengan si dia sebelum kamu temukan dengan kawan atau keluarga. Pakar menyatakan bahawa ia sangat penting kamu tahu apa perasaan kamu sebelum nak set-up janji temu dengan BFF.

 

  • RM150: Nilai wang minimum yang dibelanjakan lelaki pada setiap date dalam seminggu jika si dia tengah hangat bercinta denganmu

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert