Nikmati Masa Rehat Kamu Bersama M Spa & Fitness
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Nikmati Masa Rehat Kamu Di Spa & Gimnasium Ini

Nikmati Masa Rehat Kamu Di Spa & Gimnasium Ini

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
M Gym

All the benefit is for you! Kamu dapat merehatkan diri buat seketika di spa supaya mengurangkan tekanan di kepala kamu. Bukan sahaja kecantikan yang perlu dijaga, kesihatan dan kecergasan fizikal juga perlu dititikberatkan. M Spa & Fitness juga menyediakan M Gym untuk kamu yang suka bersenam. Di M Gym terdapat ruang khusus untuk kamu bersenam serta dapat menggunakan perlatan-peralatan yang diimport khas dari Jerman. Peralatan digital akan membantu kamu untuk track the performance and meet the fitness goals dalam diri kamu.

M Gym juga menyediakan pakej bersenam untuk kamu, kamu diberi pilihan untuk bersenam secara peribadi atapun bersenam bersama jurulatih berbayar. Bagi latihan berkumpulan kamu juga boleh dapatkan dengan harga yang sangat affordable dan jangan lupa mengikut waktu operasi bagi gimnasium. M Gym juga menawarkan program Fitness secara peribadi yang akan dikendalikan oleh M Fitness Program & Movement Studio. Apa yang lebih menarik di sini program ini tidak mengenakan sebarang had dan menerima sesiapa sahaja yang berminat dan membantu mereka developing core strength and body tone! M Spa & Fitness juga menawarkan kelas latihan senaman yang sesuai dengan tahap kecerdasan.

Oleh: Raihana Yasmin Hamidi

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor