Nak Sindir Pasangan? Ini Cara Yang Betul - Page 3 of 3 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Nak Sindir Pasangan? Ini Cara Yang Betul

Dulu, Kourtney Kardashian selalu cakap lepas pada Scott Disick, dan ada kalanya agak over. Apakah waktu sesuai untuk sindir si dia dengan ayat pedas?

https://az616578.vo.msecnd.net/files/2016/12/03/636163404667524586589928051_sckot.jpg

Kalau kamu biasa layan Keeping Up With the Kardashians, ada kala terasa ayat yang keluar daripada mulut wanita keluarga terkenal itu agak “biar benar?!” Ayat yang boleh dikategorikan ‘kesat’ walaupun mereka mungkin bergurau saja. Tapi membuatkan Cosmo terfikir, bilakah ayat gurauan pedas sebegini sampai ke tahap melampau. Pakar memberitahu perkara mengejutkan, contohnya, dalam situasi tertentu ia boleh merapatkan perhubungan. Di sini ada panduan untuk kamu gunakannya dengan betul.

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

BERHATI-HATI YA!

Jika kamu perasan ada sesuatu yang perlu ditegur dan sebelum orang lain yang beri komen, mengadunkan informasi itu dalam nada gurauan akan ringankan mood.

SITUASI 1: Zip seluarnya terbuka.

BAIKINYA DENGAN: “Jika you tak zip cepat, I might embarrass us both.”

SITUASI 2: Dia tersalah sebut nama kawan kamu.

BAIKINYA DENGAN: “Ni sebenarnya Liza, I tahu… Memang susah nak keep track nama kawan-kawan I yang hot, kan?”

 

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor