Mengapa Warna Merah Jambu Sinonim Dengan Payudara Kamu? - Page 3 of 3 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Mengapa warna merah jambu sinonim dengan payudara kamu

Mengapa Warna Merah Jambu Sinonim Dengan Payudara Kamu?

It's Pink October! Bulan Oktober merupakan bulan kempen kesedaran kanser payudara. Selari dengan kempen ini, setiap tahun banyak acara serta aktiviti mempromosikan kepentingan kesedaran kanser payudara serta kesihatannya. Cosmo kongsi tiga jenama yang turut serta dalam usaha Pink October di Malaysia.

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

L’Erbolario Malaysia

Jenama ini menganjurkan kempen #thinkpinkwithlerbolario dan 5% daripada hasil jualan produk Anti-stretchmark akan disumbangkan kepada Breast Cancer Foundation Malaysia. Stretch mark Prevention and Firming Bust cream dengan ramuan daripada kigelia africana dan green tea polyphenols ini adalah 100 peratus berasakan daripada tumbuh-tumbuhan serta selamat digunakan oleh ibu mengandung.

Penggunaan yang berpanjangan akan meningkatkan keanjalan dan kemampatan tisu payudara. It also prevent losing tone, sagging and developing stretch marks, serta membantu menganjalkan dan menegangkan payudara kamu. Kigelia africana dan green tea polyphenols berfungsi sebagai antioksidan semula jadi yang boleh menghalang kerosakan sel penyebab kanser payudara.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert