Meghan Markle Dan Kate Middleton Tidak Sebulu!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Meghan Markle Dan Kate Middleton Tidak Sebulu!

Ketika Meghan Markle dan Prince Harry mengumumkan mereka akan berpisah daripada Kate Middleton dan Prince William, ramai yang berpendapat mereka sebenarnya tak suka satu sama lain!

BRITAIN-ROYALS-COMMONWEALTH

Dickie Arbiter, bekas wakil media Queen Elizabeth, berkata khabar angin ini tidak benar sama sekali.

"Sebab Harry dan Meghan berpindah daripada Kensington Palace adalah kerana tempat tinggal mereka sekarang sangat kecil", dia memberitahu Us Weekly. "Ada dua bilik dan satu ruang tamu dan bilik makan di bawah. Tiada ruang halaman dan ia tak cukup untuk membesarkan keluarga."

Okey, ini sangat masuk akal. Jadi apa cerita pula tentang mereka membahagikan pejabat mereka kepada dua?

"Harry memutuskan untuk membangunkan pejabatnya sendiri. Semasa dia single, dia selesa tinggal bersama Kate dan abangnya", kata Arbiter. "Tetapi apabila dah berkahwin, dia ingin mempunyai tempat bersama isterinya, dan itu logik. "You can’t have a small staff running the offices of two people.”

Word, ini juga sangat masuk akal. Ketika Harry masih bujang dia gembira tinggal bersama abangnya, tetapi kini keadaan dah berbeza. Seperti yang dikatakan Arbiter, "Ia dipanggil evolusi."

Artikel asal: Emma Baty (Cosmopolitan.com)

3 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse
Related image

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker