Media Hollywood Dedah Perangai Sebenar Miranda Kerr

Media Hollywood Dedah Perangai Sebenar Miranda Kerr

If you have been idolising Miranda Kerr, you will change your mind after reading this. Media Hollywood baru-baru ini mendedahkan skandal dan sikap sebenar supermodel kelahiran Australia ini.

Kehidupan Miranda diibaratkan terlalu sempurna di mata peminatnya. Cantik, popular, berjaya dan merendah diri, itulah gambaran yang diperkatakan oleh die hard fans nya. Tetapi tidak semua media antarabangsa menyukai Miranda apabila mereka mendedahkan satu persatu insiden yang membuktikan Miranda adalah seperti wanita cantik tipikal yang lain.

4 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

Dipecat Oleh Victoria’s Secret

Khabar angin yang mengatakan Miranda menamatkan kontrak bersama VS pada tahun 2013 kerana mendapat kontrak pakaian dalam daripada jenama lain adalah tidak benar, Miranda dilaporkan dinasihati untuk menamatkan kontrak kerana model-model lain tidak selesa dengan sikap divanya.

Menurut jurucakap Victoria’s Secret, Miranda sering lambat ke sesi penggambaran dan kerap menimbulkan masalah anatranya tidak mahu bercampur dengan model yang lain. Sikap besar kepalanya mengundang kemarahan pihak atasan apabila dia juga mahu dilayan seperti puteri raja di set.

Seorang model Victoria’s Secret yang namanya tidak didedahkan memberitahu media yang Miranda sering menunjukkan muka seperti tidak berpuas hati ketika penggambaran. “She can be difficult at shoots and appearances. She is not very timely and very cold”.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness