Media Hollywood Dedah Perangai Sebenar Miranda Kerr

Media Hollywood Dedah Perangai Sebenar Miranda Kerr

If you have been idolising Miranda Kerr, you will change your mind after reading this. Media Hollywood baru-baru ini mendedahkan skandal dan sikap sebenar supermodel kelahiran Australia ini.

Kehidupan Miranda diibaratkan terlalu sempurna di mata peminatnya. Cantik, popular, berjaya dan merendah diri, itulah gambaran yang diperkatakan oleh die hard fans nya. Tetapi tidak semua media antarabangsa menyukai Miranda apabila mereka mendedahkan satu persatu insiden yang membuktikan Miranda adalah seperti wanita cantik tipikal yang lain.

3 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kaki Kikis Dan Materialistik

Miranda dikatakan hanya mahu bersama lelaki kaya dan sanggup melakukan apa sahaja untuk mengikis kekayaan mereka. Suaminya kini, Evan dikatakan memanjakan Miranda dengan barangan mewah dan wang tunai. Bukan Miranda tidak mampu untuk membeli dengan duit sendiri, tetapi dia dilaporkan menggemari hadiah dan kejutan mewah oleh pasangannya.

Malah selepas berpisah dengan Orlando, Miranda dilaporkan berpacaran dengan dua lelaki kaya dalam masa yang sama yang secara kebetulan kedua-duanya adalah teman rapat. Jutawan dari Australia, James Parker dan teman baiknya, David Gyngell dilaporkan bertumbuk selepas mendapat tahu mereka berdua berpacaran dengan wanita yang sama, Miranda Kerr.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness