Masa Untuk Manjakan Diri - Page 2 of 3 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Masa Untuk Manjakan Diri

Badan terasa lenguh kerana sibuk bekerja? Sudah tiba masanya untuk kamu belai tubuh. Kali ini Cosmo kongsikan pusat spa terbaik di sekitar Kuala Lumpur. Jangan tunggu lagi, buat tempahan kamu sekarang okey!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bubble Gum Wax

B.1.5 Casa Tropicana, Jalan Persiaran Tropicana, Tropicana Golf & Country Resort Kuala Lumpur

WAKTU OPERASI: 10am -10pm (Selasa hingga Ahad)

Tadi kamu sudah berurut, sekarang masa untuk…waxing. Cosmo sudah mencuba Intense Pulse Light (IPL) iaitu rawatan laser untuk pengurangan bulu roma. Ia adalah sama sekali berbeza dari waxing kerana proses IPL bertujuan melemahkan akar bulu roma kamu serta melambatkan proses pertumbuhan. Cosmo memulakan rawatan dengan menganalisis warna kulit, kekasaran bulu roma dan warna diikuti dengan bercukur pada bulu roma membuang yang tak perlu dan penggunaan penyejukan gel sebelum rawatan IPL. Bukan itu saja, Bubble Gum Wax juga menawarkan perkhidmatan pedicure dan manicure. 

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist