Kuiz: Kamu Terlalu Dramatik Bila Bergaya?

Kuiz: Kamu Terlalu Dramatik Bila Bergaya?

Kamu fesyenista atau jenis buat tak kisah? Uji dirimu dengan kuiz ini.

Watak Elle Woods (Reese Witherspoon) dalam Legally Blonde.

5 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

MARKAH

 

Jika jawapan kamu kebanyakannya A Rent The Runway

Hello style star! Walaupun keadaan huru-hara pasti ada yang memandang gaya kamu dari hujung kepala hingga kaki. Jika kamu tak bekerja dalam industri fesyen, kamu kemungkinan besar adalah fashion blogger.

 

Jika jawapan kamu kebanyakannya B Hit Or Miss

Kadangkala kamu kelihatan stylish tapi ada kalanya kamu selekeh dan berharap tak menemui sesiapa. Cuba ganti kemeja-T lusuh kamu dengan mini dress yang boleh dipadankan bersama sneaker.

 

Jika jawapan kamu kebanyakannya C – Apa Itu Fesyen?

Kamu tak kisah apa yang digayakan. Malah kamu tak peduli apa orang nak kata tentang kamu. Tapi Cosmo nasihatkan janganlah sampai kamu selekh sangat macam tak rupa orang. Pastikan penampilan sentiasa kemas dan sedap mata memandang okey.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor