Kuiz: Adakah Kamu Gadis Mengujakan? - Page 4 of 6 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Kuiz: Adakah Kamu Gadis Mengujakan?

Kuiz: Adakah Kamu Gadis Mengujakan?

Kamu wanita yang bagaimana - seksi, spontan atau membosankan?

5 Trik Capai Bahagia Setiap Hari

Foto: Shutterstock.com

4 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

4. Kamu tayang dress baru yang nak dipakai ke janji temu malam ini kepada BFF. Apa reaksinya?

a) “Wah, selalu sangat you tukar stail, kalah Rihanna!”

b) “I suka! Cleavage you nampak seksi…”

c) “Ni bukan dress hari tu ke? Rasanya you dah ada baju macam ni.”

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor