Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kontroversi Dan Momen Terbaik Hiburan Tempatan Sepanjang Tahun 2017

Kamu sudah bersedia melangkah ke tahun baharu, 2018? Masih ada lagi peristiwa pahit yang tidak boleh dilupakan sepanjang tahun 2017? Bukan senang nak move on kan? 

Begitu jugalah dengan industri hiburan di Malaysia. Tentu sekali ada banyak kontroversi dan momen terbaik yang menjadi trending sepanjang tahun 2017. Sebelum kita semua melangkah ke hadapan dan meninggalkan kenangan lalu, Cosmo mahu flashback segala kisah pahit dan manis, yang menjadi perbincangan hangat di media sosial untuk tahun 2017.

5 of 31
Use your ← → (arrow) keys to browse

Penyanyi Elyana mengumumkan yang dia adalah penghidap kanser tahap empat ketika memberikan ucapan selepas tersingkir di minggu keempat Gegar Vaganza 4. Elyana berkata dia telah lama menderita kanser limfoma yang berkait rapat dengan sistem imunisasi tubuh. Dia turut berkongsi cerita apabila dia fobia untuk tidur waktu malam kerana takut tidak dapat berjumpa dengan anaknya jika tidak sedarkan diri keesokkan harinya.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness