Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kontroversi Dan Momen Terbaik Hiburan Tempatan Sepanjang Tahun 2017

Kamu sudah bersedia melangkah ke tahun baharu, 2018? Masih ada lagi peristiwa pahit yang tidak boleh dilupakan sepanjang tahun 2017? Bukan senang nak move on kan? 

Begitu jugalah dengan industri hiburan di Malaysia. Tentu sekali ada banyak kontroversi dan momen terbaik yang menjadi trending sepanjang tahun 2017. Sebelum kita semua melangkah ke hadapan dan meninggalkan kenangan lalu, Cosmo mahu flashback segala kisah pahit dan manis, yang menjadi perbincangan hangat di media sosial untuk tahun 2017.

31 of 31Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tahun 2017 menyaksikan isu kemurungan dan tekanan mental menjadi antara topik utama. Penyanyi kumpulan Linkin Park, Chester Bennington dijumpai mati tergantung di rumahnya selepas membunuh diri kerana depresi. Begitu juga dengan penyanyi kumpulan SHINee dari Korea Selatan, Kim Jong-Hyun yang membunuh diri di usia 27 tahun kerana masalah kemurungan dan sempat meninggalkan nota khas untuk keluarga dan rakan baiknya.

 

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness