Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kontroversi Dan Momen Terbaik Hiburan Tempatan Sepanjang Tahun 2017

Kamu sudah bersedia melangkah ke tahun baharu, 2018? Masih ada lagi peristiwa pahit yang tidak boleh dilupakan sepanjang tahun 2017? Bukan senang nak move on kan? 

Begitu jugalah dengan industri hiburan di Malaysia. Tentu sekali ada banyak kontroversi dan momen terbaik yang menjadi trending sepanjang tahun 2017. Sebelum kita semua melangkah ke hadapan dan meninggalkan kenangan lalu, Cosmo mahu flashback segala kisah pahit dan manis, yang menjadi perbincangan hangat di media sosial untuk tahun 2017.

30 of 31
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pelakon Iqram Dinzly dikatakan mengalami depresi selepas bapanya meninggal dunia. Dia yang kini kelihatan lebih kurus, sering memuat naik foto dan video pelik sehingga menimbulkan kebimbangan peminat dan masyarakat.

Iqram bagaimanapun menafikan dirinya gila. Kisah Iqram menjadi viral sehingga Mufti Wilayah Persekutuan, Datuk Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri secara rela mahu membantunya.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness