Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kontroversi Dan Momen Terbaik Hiburan Tempatan Sepanjang Tahun 2017

Kamu sudah bersedia melangkah ke tahun baharu, 2018? Masih ada lagi peristiwa pahit yang tidak boleh dilupakan sepanjang tahun 2017? Bukan senang nak move on kan? 

Begitu jugalah dengan industri hiburan di Malaysia. Tentu sekali ada banyak kontroversi dan momen terbaik yang menjadi trending sepanjang tahun 2017. Sebelum kita semua melangkah ke hadapan dan meninggalkan kenangan lalu, Cosmo mahu flashback segala kisah pahit dan manis, yang menjadi perbincangan hangat di media sosial untuk tahun 2017.

24 of 31
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kylie Jenner, 20, dilaporkan hamil dan bapa kepada kandungannya itu menjadi tanda tanya. Kylie disahkan hamil ketika sedang bersama kekasih barunya, Travis Scott yang jangka hubungannya ketika itu baru empat bulan.

Bagaimanapun bekas kekasihnya, Tyga mendakwa Kylie sedang hamil anaknya. Kylie bagaimanapun tidak memberikan sebarang kenyataan dan menyembunyikan diri daripada umum sehingga kini.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness