Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kontroversi Dan Momen Terbaik Hiburan Tempatan Sepanjang Tahun 2017

Kamu sudah bersedia melangkah ke tahun baharu, 2018? Masih ada lagi peristiwa pahit yang tidak boleh dilupakan sepanjang tahun 2017? Bukan senang nak move on kan? 

Begitu jugalah dengan industri hiburan di Malaysia. Tentu sekali ada banyak kontroversi dan momen terbaik yang menjadi trending sepanjang tahun 2017. Sebelum kita semua melangkah ke hadapan dan meninggalkan kenangan lalu, Cosmo mahu flashback segala kisah pahit dan manis, yang menjadi perbincangan hangat di media sosial untuk tahun 2017.

19 of 31
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pelawak dan penyampai radio Hot Fm, Ammar dikecam hebat selepas mempermainkan nama mendiang bapa kepada jaguh pecut negara, Watson Nyambek dalam program TV, Sukan Tak Sentral.

Ammar yang digantung kerja selama lima bulan akhirnya memulakan semula tugas sebagai penyampai radio pada September lalu. Dalam kes tersebut, Ammar dikecam teruk sehingga menutup akaun Instagramnya beberapa bulan selain ke mahkamah untuk kes saman kepadanya oleh Watsn sendiri.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness