Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kontroversi Dan Momen Terbaik Hiburan Tempatan Sepanjang Tahun 2017

Kamu sudah bersedia melangkah ke tahun baharu, 2018? Masih ada lagi peristiwa pahit yang tidak boleh dilupakan sepanjang tahun 2017? Bukan senang nak move on kan? 

Begitu jugalah dengan industri hiburan di Malaysia. Tentu sekali ada banyak kontroversi dan momen terbaik yang menjadi trending sepanjang tahun 2017. Sebelum kita semua melangkah ke hadapan dan meninggalkan kenangan lalu, Cosmo mahu flashback segala kisah pahit dan manis, yang menjadi perbincangan hangat di media sosial untuk tahun 2017.

15 of 31
Use your ← → (arrow) keys to browse

Peserta Asia’s Next Top Model musim ke-5, Alicia Amin, dikecam selepas gambar separuh bogelnya tersebar di laman sosial. Menurut Alicia dia tidak kisah dikecam kerana dia menyukai bidang peragaan yang dianggap seperti satu seni.

Alicia yang berdarah kacukan Melayu – Jerman ini juga meluaskan bakat dalam bidang lakonan apabila bergandingan Aliff Aziz dan Mira Filzah dalam drama Meh Sandar Lagi.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness