Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kontroversi Dan Momen Terbaik Hiburan Tempatan Sepanjang Tahun 2017

Kamu sudah bersedia melangkah ke tahun baharu, 2018? Masih ada lagi peristiwa pahit yang tidak boleh dilupakan sepanjang tahun 2017? Bukan senang nak move on kan? 

Begitu jugalah dengan industri hiburan di Malaysia. Tentu sekali ada banyak kontroversi dan momen terbaik yang menjadi trending sepanjang tahun 2017. Sebelum kita semua melangkah ke hadapan dan meninggalkan kenangan lalu, Cosmo mahu flashback segala kisah pahit dan manis, yang menjadi perbincangan hangat di media sosial untuk tahun 2017.

14 of 31
Use your ← → (arrow) keys to browse

No Joke! Ratu cantik Malaysia, Samantha Katie James memakai gaun yang diinspirasikan oleh nasi lemak untuk digayakan di pertandingan Miss Universe 2017 di Las Vegas hujung November lalu.

Rekaan gaun itu menerima respon yang meluas di seluruh media Malaysia kerana ramai berpendapat rekaan itu mengarut. Samantha bagaimanapun tidak berjaya melangkah ke pusingan top 50 di Miss Universe 2017

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness