Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kontroversi Dan Momen Terbaik Hiburan Tempatan Sepanjang Tahun 2017

Kamu sudah bersedia melangkah ke tahun baharu, 2018? Masih ada lagi peristiwa pahit yang tidak boleh dilupakan sepanjang tahun 2017? Bukan senang nak move on kan? 

Begitu jugalah dengan industri hiburan di Malaysia. Tentu sekali ada banyak kontroversi dan momen terbaik yang menjadi trending sepanjang tahun 2017. Sebelum kita semua melangkah ke hadapan dan meninggalkan kenangan lalu, Cosmo mahu flashback segala kisah pahit dan manis, yang menjadi perbincangan hangat di media sosial untuk tahun 2017.

10 of 31
Use your ← → (arrow) keys to browse

Idayu dinobatkan sebagai juara AF Megastar, menewaskan 11 finalis lain yang merupakan bekas pelajar Akademi Fantasia dari musim-musim terdahulu. AF Megastar memberi peluang kepada kesemua bekas pelajar AF dan mereka perlu menghadiri ujibakat semula.

Akademi Fantasia telah melahirkan 172 bintang daripada 13 Musim! Daripada ratusan alumni itu, Idayu dari AF 3 diangkat menjadi yang terbaik di antara yang lain. Tahniah Idayu!

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness