Koleksi Jenama Mekap Rihanna Lebih Hebat Daripada Kylie Jenner?

Koleksi Jenama Mekap Rihanna Lebih Hebat Daripada Kylie Jenner?

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kylie Jenner, Kim Kardashian, you girls better watch out. Our bad girl, Rihanna juga akan keluarkan produk kosmetik sendiri! KLIK SETERUSNYA!

Rihanna baru saja keluarkan iklan pertama untuk produk kosmetiknya, Fenty Beauty and everyone is shook! Di dalam iklan itu, Rihanna menggunakan model-model dari pelbagai bangsa dan agama. Ramai yang memuji iklan Rihanna itu yang dikatakan berani dan tidak bias. She’s also using a hijabi model! 

Ramai yang terkejut dengan iklan ini kerana tidak ramai syarikat kosmetik yang menggunakan hijabi model sebagai model mereka, apatah lagi di Amerika Syarikat. Tapi, ada juga yang mencemuh iklan itu yang dikatakan tidak menggunakan white model. 

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor