Kes Hutang Fatiya Latiff & Aiman Hakim - Zarina Anjoulie Kena Blocked Di Instagram?
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kes Hutang Fatiya Latiff & Aiman Hakim – Zarina Anjoulie Kena Blocked Di Instagram?

Kalau Cosmo tulis 50 kisah kontroversi selebriti Malaysia untuk tahun 2018, Fatiya Latif mungkin mendominasi carta itu. Oh ya, mungkin juga BFF-nya, Zarina Anjoulie antara yang akan tersenarai. What’s next?

Semalam, Fatiya memuat naik foto di Instagram meluahkan perasaan tidak puas hati apabila masih belum menerima bayaran projek yang dilakukan bersama beberapa syarikat dan jenama kosmetik. Menerusi ruangan kapsyen, Fatiya turut menyebut nama-nama jenama tersebut dan kemudiannya turut memuat naik foto bekas kekasihnya, Aiman Hakim yang kononnya turut berhutang dengannya.

Jom baca kronologi pergaduhan Aiman Hakim dan Fatiya Latiff, yang turut melibatkan pengarah Michael Ang, Sharifah Sakinah dan Zarina Anjoulie. Sehingga kini, Aiman dan Fatiya masih belum memberikan kenyataan rasmi atau menjelaskan perkara sebenar. Okay guys, are you ready to pour some tea? Klik seterusnya!

Prev1 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

Menurut Fatiya, Aiman berhutang dengannya beberapa tahun lalu dan masih belum menjelaskan duitnya dengan jumlah yang tidak dinyatakan. Mungkin puluhan ribu ringgit?

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness