Kejadian Sebenar Yang Berlaku Disebalik Parti Hari Jadi Kendall Jenner!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kejadian Sebenar Yang Berlaku Di Sebalik Parti Hari Jadi Kendall Jenner

Kalau dah namanya Kardashian-Jenner, tak mungkin mereka menyambut sebarang parti secara kecil-kecilan. Tapi untuk sambutan hari jadi Kendall Jenner yang ke-23 tahun ini, nampaknya dia memilih untuk meraikan dengan sangat humble yet fun.

Parti hari jadi yang dihoskan oleh BFF-ya sendiri, Bella Hadid diadakan di sebuah private apartment di New York dan hanya dihadiri oleh rakan terdekat sahaja. Kendall dilihat seboleh-bolehnya mahu lari daripada bayangan Kardashian-Jenner dan tidak langsung menjemput keluarganya sendiri. Mungkin sambutan bersama Kardashian-Jenner akan dilakukan pada hari lain. Beberapa kelibat selebriti BFF-nya juga tidak kelihatan di parti itu seperti Gigi Hadid, Cara Delevingne dan Hailey Baldwin.

3 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

image

Apartment untuk parti hari jadi Kendall dipenuhi dengan jambangan bunga
dan kad ucapan yang sangat sweet oleh rakan-rakannya. Awwww!

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker