Keinginan Seks Ketika Puasa - Page 2 of 7 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Keinginan Seks Ketika Puasa

Tidak dinafikan setiap kali tiba  Ramadan, kebanyakan isteri akan menolak bila diajak berhubungan.

Bagi mereka, hubungan intim yang dilakukan akan mengganggu ibadah. Namun hakikatnya tiada hukum yang melarang untuk lakukan hubungan seksual. Ia boleh dilakukan tetapi mengikut waktu yang dibenarkan. Cosmo kongsikan enam tip untuk kamu uruskan keinginan seks ketika puasa.

young romantic couple sleeping in a bed

2 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

2. Bersenang hati

Kamu tidak perlu merasa bersalah kerana ia juga adalah pahala kerana melayan kehendak suami. Justeru lakukan ia dengan rasa senang hati kerana memang sudah menjadi kewajipan bagi isteri. Jika dilakukan dengan rasa senang hati pasti akan merasai nikmat sebenar. Jangan sesekali kamu merasa terpaksa untuk lakukannya misalnya suami mahu dan kamu tidak. Kesannya mungkin kamu akan merasa sakit dan tidak puas sepenuhnya.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert